Ρουζ! Είναι η φετινή τάση. Δες πώς να το εφαρμόσεις

Ρουζ! Είναι η φετινή τάση. Δες πώς να το εφαρμόσεις

Οι viral τάσεις για το ρουζ

Το ρουζ είναι Η ΤΑΣΗ ομορφιάς για το 2022. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του, άλλες χρησιμοποιούν το ρουζ, ως highlighter, και άλλες προσπαθούν να δημιουργήσουν το φυσικό ρουζ της επιδερμίδας. Πολλές viral τάσεις, όπως η τάση του 2021 που ήθελε τη χρήση κραγιόν, ως βάση, για να αποκτήσετε φυσικό «υγιές» δέρμα, είναι στην πραγματικότητα τεχνικές δεκαετιών που ήταν γνωστές μόνο στις κοινότητες των mua. Τώρα, χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδόθηκαν σε όλους.

Η προετοιμασία είναι το παν


Αρχικά, το δέρμα σας πρέπει να είναι καθαρό. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό ή λιπαρό, το μακιγιάζ και το ρουζ σας δεν θα διαρκέσουν όλη την ημέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιήστε το αντίστοιχο primer για την επιδερμίδα σας, όπως το Digital Complexion Primer. Δίνει ματ εμφάνιση και ταυτόχρονα ενυδατώνει.

Το foundation, γενικά, είναι το πραγματικό κλειδί κατά την εφαρμογή του ρουζ, αυτό βοηθά στην εξουδετέρωση των κόκκινων τόνων στο πρόσωπο και σας δίνει τον τέλειο καμβά για να τοποθετήσετε μετά το ρουζ, το bronzer.

Το ρουζ ξεκινά από ένα σημείο



Ο Cuan, ο επικεφαλής make-up artist στη Νότια Αφρική, συνιστά να ξεκινάτε πάντα από το κέντρο των ζυγωματικών και να απλώνετε το ρουζ από εκεί προς τον κρόταφο. Το ρουζ πρέπει να απέχει 2 δάχτυλα από τη μύτη και να μην είναι πιο κοντά από 1 δάχτυλο από τη γωνία του ματιού. Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταλείψετε αυτόν τον κανόνα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα high-fashion look.

Χρησιμοποιήστε δύο αποχρώσεις

Όταν η make-up artist Emilie εφαρμόζει ρουζ, χρησιμοποιεί πάντα δύο αποχρώσεις: μία πιο φρέσκια και μία πιο βαθιά απόχρωση. Το βαθύ χρώμα λειτουργεί ως ελαφριά σκίαση στα μάγουλα.

Το ρουζ ως highlighter

Μία από τις τάσεις του ρουζ το 2022: απλώστε το στην κορυφή των ζυγωματικών σας, εκεί που συνήθως τοποθετούσατε το highlighter. Αυτό δημιουργεί ένα high-fashion look δημιουργώντας μία φαινομενική «ανύψωση» στο πρόσωπό σας, που είναι υπέροχη για τα πάρτι, ή στο καθημερινό μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το ρουζ σας, έτσι ώστε να συνδέεται με την απόχρωση της κόγχης των ματιών. Αυτό δημιουργεί μια μοντέρνα σύνδεση με τους τόνους του μακιγιάζ των ματιών σας. Αν θέλετε μια έξτρα γυαλιστερή πινελιά, εφαρμόστε λίγο High Gloss στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών.

Το ρουζ στο ντεκολτέ

Ένα απαλό άγγιγμα του αγαπημένου σας προϊόντος στο ντεκολτέ βοηθά να επιτύχετε έναν πιο ομοιόμορφο τόνο και δίνει ζεστή λάμψη.

Το κρεμώδες ρουζ διορθώνει

Τα κρεμώδη ρουζ μπορούν επίσης να είναι αποτελεσματικά στη διόρθωση των μαύρων κύκλων ή των μπαλωμάτων στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε τις κόκκινες και ροδακινί αποχρώσεις κάτω από το κονσίλερ σας, για να διορθώσετε την απόχρωση του δέρματος και να βοηθήσετε την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και ισορροπημένη.

Λίγο ρουζ στη μύτη

Λίγο ρουζ στην άκρη της μύτης μερικές φορές κάνει θαύματα. Η make-up artist Rosie χρησιμοποιεί αυτό το κόλπο για να δημιουργήσει μια νεανική, ηλιόλουστη επιδερμίδα.

Χαρείτε αυτό το καλοκαίρι τη νέα τάση με τα χρώματα!

 

Πηγή: www.kryolan.gr