Bridal Make-up - July 2022

Bridal Make-up - July 2022

Αγαπάς το αγγελικά διάφανο στυλ. Επιλέγεις ρόδινες αποχρώσεις και ακτινοβολείς παιχνιδιάρικη, νεανική διάθεση. Η ευτυχία μοιάζει να σε χαϊδεύει με αθωότητα και να αναδύεται σε λάμψεις στο πρόσωπο και στηv κίνηση του σώματός σου. Είσαι η νεράιδα που ονειρεύεσαι!

Εδώ σε αυτό το look η mua @margarita_birda μας ξεκλειδώνει με ένα χειμαρρώδη μονόλογο τον τρόπο της δουλειάς της.

« Φυσικά πρώτα από όλα μελετώ τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου, αποκωδικοποιώ το βλέμμα, τις κινήσεις, τη χροιά της φωνής, καταλαβαίνω τα θέλω του και σιγά σιγά οραματίζομαι, πως όλα αυτά θα τα εκφράσω με τις αποχρώσεις και τα εργαλεία της δουλειάς μου.
Μετά θα παρατηρήσω φυσικά το νυφικό και το στυλ που αυτό εκφράζει. Σε αυτό το look η συνεργασία μου με τον κομμωτή @dimgaris ήταν καθοριστική. Τα ‘fairytail hair’ που δημιούργησε, αυτό το φυσικό στέμμα από ανάγλυφη πλεξούδα σε συνδυασμό με τον ελαφρύ κυματισμό στο μήκος, ήρθε και έδεσε με τη δροσερή και παραμυθένια αίσθηση που ήθελα να έχει το μακιγιάζ.
Ονειροπολώ...αφήνομαι στην αίσθηση, που μου μεταφέρει η γυναίκα, που έχω μπροστά μου και αρχίζει να παίρνει μορφή μέσα μου το μακιγιάζ που θέλω να δημιουργήσω.



Αγαπάω τη Digital Complexion σειρά από τότε, που τη λάνσαρε η Kryolan, τη δουλεύω και συνέχεια με εκπλήσσει, γιατί έχει εκπληκτική απόδοση στις κάμερες υψηλής ανάλυσης. Έτσι δημιουργώ τη βάση μου σε όλο το πρόσωπο, αναμειγνύοντας το Digital Complexion Fluid Foundation (O 14) με το Digital Complexion Cream Foundation (D 34) και το Digital Complexion Cream Foundation (D 35), και δίνοντας φως με το Digital Complexion Concealer (P 02). Κοιτάω το αποτέλεσμα στον καθρέπτη, κάνω διορθώσεις, μένω ικανοποιημένη και συνεχίζω.

Το μακιγιάζ των ματιών είναι αυτό που θα αναδείξει το αγγελικό πρόσωπο της νύφης σε αυτό το look, όπως το έχω οραματισθεί, δεν είμαι σίγουρη... προσθέτω μία – μία τις σκιές και παρακολουθώ πως αλληλοεπιδρούν τα χρώματα και οι υφές μεταξύ τους. Εδώ έπαιξα με τις Blusher Ανταλλακτικό (R 9) & Blusher Ανταλλακτικό (T 0), έδωσα λάμψεις με τα Holographic Pigments (solar) & Holographic Pigments (hologram) και ολοκλήρωσα το eye make-up με τις Satin Powder (SP 231) & Satin Powder (SP 113).



Τελειώνω με τη βάση μου, βάζω τα ρουζ μου, και δίνω διαφάνεια με τις λάμψεις μου - Shimmering Event Foundation (golden beige) & Shimmering Event Foundation (pearl) - σε στρατηγικά σημεία στην επιδερμίδα, ώστε το πρόσωπο να αποκτήσει ένα όμορφο παιχνίδισμα με το φως.



Για το μακιγιάζ των χειλιών θα ακολουθήσω τη νεραϊδίσια αίσθηση, που αποπνέει αυτό που έχω δημιουργήσει, επιλέγοντας κραγιόν και Shimmering Event Foundation (pearl) σε διάφανες ροζ αποχρώσεις. Κάνω περίγραμμα με το Faceliner (23), γεμίζω τα χείλη με το Lip Stain (swing), δίνω λάμψη στο κέντρο με το Lipstick Pearl (LCP 639) και φυσικά προσθέτω το High Gloss (fairy).

Όταν τελειώσω θέλω να νιώσω τη χαρά και την αποδοχή στο βλέμμα και το χαμόγελο της γυναίκας που είναι έτοιμη να ζήσει ένα τέλειο γάμο».

Ηair Αdvice by Dimitris Garis:
Μην διστάσετε, αν ο κομμωτής σας προτείνει πρόσθετα μαλλιά. Πολλά χτενίσματα για γάμο, που βλέπετε, γίνονται κυρίως με πρόσθετα μαλλιά, γιατί χαρίζουν μήκος, όγκο αλλά και διάρκεια (σημαντική προϋπόθεση σωστή ποιότητα και χρώμα).



Make-up: @margarita_birda
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @iriskrani
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dress: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54