Bridal Make-up - June 2022

Bridal Make-up - June 2022

Αναζητάς ένα ζωηρό ατίθασο και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο look; Για σένα είναι η έντονη λάμψη των μεταλλικών αποχρώσεων και οι ξεκάθαρες γραμμές! Αφήνεσαι, γίνεσαι ο καμβάς, παίρνεις την παλέτα σου, επιλέγεις ζωηρά χρώματα, δημιουργείς και σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητη. Έχεις καλοκαιρινή διάθεση, έμπνευση και χαίρεσαι όλες τις μοναδικές στιγμές του γάμου σου!

Όλα στο @momentumart_ είναι έτοιμα, ο mua @keramidasgeorge έχει ήδη τακτοποιήσει τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει, δίπλα του ο κομμωτής @dimgaris έχει απλώσει χτένες ,σεσουάρ, τρέσες, λακ, μους κ.λπ., και ανυπομονούν να ξεκινήσουν. Περιμένουν και οι δύο το μοντέλο μας!

Είναι το δεκάλεπτο που θα εκμεταλλευτούν για να ανταλλάξουν μεταξύ τους ιδέες, εξετάζοντας το νυφικό και τις φωτογραφίες του μοντέλου. Θέλουν να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό, να ξεφύγουν από το κλασικό, αναμενόμενο στυλ, να αφεθούν ελεύθεροι. Συμφωνούν στο στυλ και το ύφος και ξεκινάνε.

Το μοντέλο μας κάθεται στην καρέκλα του μακιγιάζ και ο Γιώργος δοκιμάζει τις σκούρες αποχρώσεις του Digital Complexion Fluid Foundation που ταιριάζουν στην επιδερμίδα. Απλώνει τη βάση Digital Complexion Primer for oily skin και συνεχίζει με την Digital Complexion Fluid Foundation (D 34) σε όλο το πρόσωπο. Η επιδερμίδα απαλαίνει και αποκτά ομοιόμορφη υφή. Και συνεχίζει με τα μάτια.



Δημιουργεί μία κυματιστή γραμμή πάνω από την κόγχη του ματιού, που εκτείνεται προς τα έξω με το HD Cream Liner (snow) και συνεχίζει τη γραμμή σε λευκό χρώμα, ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες. Αναμειγνύει το Pure Pigments Metallic (pure magenta) με το Mixing Medium για να δώσει την αίσθηση υγρού μετάλλου, με αποτέλεσμα αυτήν την εξαιρετική ανακλαστική δύναμη της χρωστικής.
Απομακρύνεται από το μοντέλο και εξετάζει την εικόνα μέσα από τον καθρέπτη. Αποφασίζει ότι θέλει να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα και επιλέγει τις ιριδίζουσες micro-fine χρωστικές Holographic Pigments (kaleidoscope).



Συνεχίζει με τα χείλη, το περίγραμμα γίνεται με το Contour Pencil (903) και σβήνεται στο εσωτερικό των χειλιών. Ο Γιώργος Κεραμίδας προετοιμάζει την επιφάνεια για να εφαρμόσει και στα χείλη τα Holographic Pigments (kaleidoscope).



Στο τέλος ελέγχει το μακιγιάζ μέσα από τον καθρέπτη, διορθώνει και τελειοποιεί το φινίρισμα με τα πινέλα του. Φαίνεται ικανοποιημένος.
Είναι η σειρά του κομμωτή. Ο Δημήτρης δημιουργεί έντονους συμμετρικούς όγκους που προσθέτουν φουτουριστικό ύφος και δυναμική διάθεση στο look.
To μοντέλο μας φορά το υπέροχο νυφικό της @lilanovaofficial και περνά στο set. Είναι ο φακός και το ταλέντο του @johnmakrisphotography, που θα αποτυπώσουν το ανέμελο ύφος, τη χάρη και την ελεύθερη κίνηση του μοντέλου.

Ελπίζουμε να χαρείτε και να εμπνευστείτε και εσείς από αυτό το μοναδικό Bridal look!



Make-up Advice:
Εφαρμόστε τις χρωστικές Pure Pigments πάνω σε λιπαρή βάση μακιγιάζ ή σε βάση primer, για να σας δώσουν έντονη συμπαγή λάμψη!

Make-up: @keramidasgeorge
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @mariakargaa
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dress: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54