Bridal Make-up - March 2022

Bridal Make-up - March 2022

Θέλεις να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ που το φωτίζουν λάμψεις. Αναδεικνύεις το πρόσωπό σου συνδυάζοντας το contouring με το highlight. Τονίζεις τη φυσική σου ομορφιά και εκπέμπεις ένα πηγαίο φως. Τα έντονα λαμπερά χείλη είναι η υπόσχεση της Άνοιξης που ακροπατεί, είναι η υπόσχεσή σου για μια ευτυχισμένη ζωή.

Σε αυτό το άρθρο μας θα μπούμε στο set της φωτογράφισης στο @momentumart_ για να συναντήσουμε το mua @keramidasgeorge να τον ρωτήσουμε, να μας λύσει απορίες και να μας αποκαλύψει τον τρόπο που εμπνέεται και δουλεύει.

1. Γιώργο σε αυτό το look διαπιστώνουμε με μια ματιά ότι δεν υπάρχει ένταση στα μάτια, είναι αν εξαιρέσουμε τα χείλη, πώς να το διατυπώσω… ένα απλό μακιγιάζ; Πώς λοιπόν οδηγήθηκες σε αυτό;

Όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα look πάντα διαβάζεις καλά τον καμβά σου και εμπνέεσαι απ’ αυτόν ... έτσι λοιπόν εδώ είχα ένα αρκετά καθαρό και φωτεινό πρόσωπο, που δεν ήθελα να του αλλάξω τα χαρακτηριστικά του, αντιθέτως προτίμησα να δώσω ελάχιστη ένταση για να τονίσω τη φυσική ομορφιά του.2. Aυτό που βλέπουμε είναι, ότι παρόλο, που δεν υπάρχει χρώμα και αντίθεση στα μάτια, υπάρχουν έντονες φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο. Θα λέγαμε, ότι όλο το πρόσωπο της νύφης 'φωνάζει', ό,τι δεν λένε τα μάτια. Πώς το δούλεψες;

Ένα μακιγιάζ δεν είναι μόνο τα μάτια, πολλές φορές είναι αρκετό να δουλέψεις την αναγλυφότητα του προσώπου, έτσι τονίζεις τις τρεις διαστάσεις με τις σωστές αποχρώσεις και γίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρον όλο το σύνολο. Εδώ χρησιμοποίησα για βάση σε όλο το πρόσωπο το Digital Complexion Fluid Foundation και δούλεψα τις φωτοσκιάσεις μου με τις αποχρώσεις της Dermacolor Camouflage Creme Quintet (George Keramidas).

3. Και τώρα, ως προς τα μάτια, αυτό που πραγματικά βλέπουμε είναι ένα σέξι γλυκό βλέμμα, που με κάποιο μαγικό τρόπο, δένει το όλο σύνολο με τα μαλλιά, που τραβηγμένα ψηλά σε ‘ Sleek bun updo’ σύγχρονο ύφος ισορροπούν το βλέμμα και το καθοδηγούν στο σέξι ντεκολτέ.

Δεν θα έλεγα ότι είναι σέξι το συγκεκριμένο make-up, θα έλεγα, ότι σε συνδυασμό με τα μαλλιά είναι ένα σικάτο look... η κοπέλα το κάνει σέξι και εδώ είναι η επιτυχία... να φοράει η γυναίκα το μακιγιάζ και όχι το μακιγιάζ τη γυναίκα. Έτσι η λεπτή γραμμή του HD Cream Liner (ebony) δένει με την πολυτελή αίσθηση του Holographic Pigments (solar) και με την ανεπαίσθητη λάμψη της Satin Powder (SP 331) έχοντας, ως background, την περλέ Eye Shadow Iridescent (brown G).4. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι αυτή η λάμψη που διαχέεται σε όλο το πρόσωπο. Πώς το κάνεις;

Είναι το ‘μυστικό μου’ αλλά θα το πω! Shimmering Event Foundation (silver) σε ανάμειξη με το Holographic Pigments (solar)...πλάκα κάνω... δεν υπάρχουν μυστικά στο μακιγιάζ μόνο φαντασία και δημιουργικότητα!

5. Και ερχόμαστε στο μακιγιάζ των χειλιών. Με αυτή τη φωτεινή απόχρωση; Τι υπόσχεσαι;

Ακριβώς αυτό που είπα… ένα σικάτο look, χωρίς υπερβολές και χωρίς προσπάθεια, αναδεικνύουμε την αυθεντική ομορφιά. Σχεδίασα το περίγραμμα με το Contour Pencil (908) και έδωσα χρώμα με το υγρό ματ κραγιόν Lip Stain (RnB), που είναι απόλυτα σταθερό.6. Πόσο συχνά σου ζητάνε οι υποψήφιες νύφες κάτι μίνιμαλ; Kι αν το μακιγιάζ είναι φυσικό τι είναι αυτό που φωνάζει; To νυφικό; Tα μαλλιά; Ή τίποτα;

Αρκετές είναι οι γυναίκες που ζητάνε κάτι μίνιμαλ. Σίγουρα όχι η πλειοψηφία... η προσωπικότητα της κάθε γυναίκας είναι το δυνατό χαρτί της, ούτε το μακιγιάζ, ούτε τα μαλλιά, ούτε το ρούχο.

7. Πώς καθοδηγείς και πόσο καθοδηγείσαι από την υποψήφια νύφη;

Το μόνο που με απασχολεί είναι να καταφέρω να έχω μια χαρούμενη και ικανοποιημένη νύφη... και για να το καταφέρω αυτό, πρέπει να την γνωρίσω, να την ακούσω και να την ψυχολογήσω.Ακολουθήστε μας και τον Απρίλιο σε αυτό το δημιουργικό project!
Ο mua Γιώργος Κεραμίδας θα είναι και τον επόμενο μήνα στο set της φωτογράφισης για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας!

Make-up Αdvice:
Το νυφικό μακιγιάζ έχει πολλά πρόσωπα! Όσα είναι οι νύφες τόσα είναι και τα πορτρέτα που θα δημιουργήσετε. Φροντίστε να είναι σε αυτά ευδιάκριτη η υπογραφή σας!

Make-up: @keramidasgeorge
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @fotinikokari
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dresse: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54