Bridal Make-up - November 2022

Bridal Make-up - November 2022

Αέρινη ομορφιά και χάρη είναι το στυλ που θέλεις να υιοθετήσεις. H απαλή γλυκύτητα του καφέ στα μάτια συνδυασμένη με τους σομόν τόνους στα χείλη και τα ζυγωματικά ζωγραφίζουν απαλά τα χαρακτηριστικά σου και οι ουδέτεροι, θερμοί τόνοι, σαν από πίνακα της αναγέννησης, αναδεικνύουν τη φυσική νεανική ομορφιά σου!

«Νύφη γλυκιά κι απόμακρη, σαν από πορσελάνη
Πανέμορφη κι απόκοσμη, σχεδόν σαν το Φεγγάρι»

είναι τα λόγια του ποιητή και ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το look που δημιούργησε η mua @margarita_birda



Δουλεύει τη βάση με Digital Complexion Fluid Foundation (O 13) & Digital Complexion Fluid Foundation (P 05), σβήνει τις ατέλειες στην επιδερμίδα και φωτίζει με τα Digital Complexion Concealer (P 03) & Digital Complexion Concealer (Y 21). Η υφή των προϊόντων της σειράς Digital Complexion αγκαλιάζει με διαφάνεια το δέρμα και αποδίδει τέλεια στην ανάλυση της σύγχρονης κάμερας.

«Τις θάλασσες στα μάτια σου, τώρα ποιος τις διαβάζει;
Και ποια λευκή στο δέρμα σου κοιμάται ηλιακτίδα;»




Επιλέγει απαλούς θερμούς τόνους από τη Eye Shadow Variety 18 Χρώματα (V 6), για να δουλέψει στα μάτια, σε συνδυασμό με τα Holographic Pigments (solar) & Holographic Pigments (hologram), για να αναδείξει αυτό το αιθέριο βλέμμα! Οι Satin Powder (SP 331) & Satin Powder (SP 333) δίνουν απόκοσμη λάμψη στο look!



«Προσπαθώ να δώσω σε αυτό το modern Renaissance look την αύρα της νοσταλγίας γι’ αυτό και κυριαρχούν οι θερμοί τόνοι στο πρόσωπο.
Σχεδιάζω και δίνω όγκο στα φρύδια με τα Faceliner (23) & Faceliner (27). Στα χείλη το Lip Stain (blues) αναμειγνύεται με το Lipstick Classic (LC 006) για επιπλέον σταθερότητα και διάρκεια και αποκτά υγρή λάμψη με το High Gloss (toffee). Ολοκληρώνω το μακιγιάζ μου με την αέρινη υφή της Digital Complexion Finish σε όλο το πρόσωπο.»




Τα μαλλιά ξεχύνονται σε επαναλαμβανόμενους κυματισμούς δίνοντας μια έντονα αναγεννησιακή αύρα στο look.
«Το νυφικό σου που `τανε το πιο απαλό μετάξι
Και που για σένα ειδικά το είχανε υφάνει
Σαν πεταλούδα έμοιαζες, έτοιμη να πετάξει» 
γράφει ο ποιητής.
Το ονειρικό νυφικό της @lilanovaofficial ρέει σε πτυχώσεις, ενώ η αιθέρια δαντέλα του πέπλου ολοκληρώνει την αέρινη εμφάνιση!



Μake-up Advice
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες απογειώνουν το βλέμμα, αν όμως δεν αισθάνεστε άνετα, ζητήστε να σας τοποθετήσουν μεμονωμένες βλεφαρίδες ( τουφάκια ), θα μοιάζουν περισσότερο φυσικές και θα ξεχάσετε ότι τις φοράτε.


Make-up: @margarita_birda
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @melina_milliou
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dress: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54

Οι στίχοι είναι από το ποίημα Νύφη από Πορσελάνη-ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ