Bridal Make-up - September 2022

Bridal Make-up - September 2022

Έχεις αυθεντική προσωπικότητα, είσαι μια δυναμική γυναίκα και γνωρίζεις πολύ καλά, ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από ένα σβησμένο eyeliner, για να είσαι ο εαυτός σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις! Η χρωματική ένταση και η διάρκεια του eyeliner θα αναδείξει τέλεια τη δυναμικότητά σου, συνδύασέ το με φυσικά χείλη με καθαρό, σταθερό περίγραμμα!

‘Η βασική ουσία κάθε φωτογραφίας είναι το φως. Το φως φανερώνει τα χρώματα, τα σχήματα, τις αποστάσεις και μπορεί να μαγνητίσει και να κατευθύνει το μάτι του θεατή στο επιθυμητό σημείο της εικόνας’ μας λέει ο φωτογράφος μας Γιάννης Μακρής. Είμαστε στο set της φωτογράφισης στο @momentumart_ για να δούμε από κοντά τη συνεργασία του mua @keramidasgeorge με τον φωτογράφο @johnmakrisphotography.Ενώ ο Γιώργος προετοιμάζει το μοντέλο μας, ο φωτογράφος μας ρυθμίζει και δοκιμάζει το φωτισμό στο set.
Γ.K.Σε αυτό το look προετοιμάζω με Digital Complexion Primer for oily skin την επιδερμίδα γιατί λειτουργεί ως τέλεια βάση και ενισχύει σημαντικά το αποτέλεσμα του Digital Complexion Fluid Foundation, που θα χρησιμοποιήσω στη συνέχεια. Και συνεχίζω με τις φωτοσκιάσεις μου (contouring) με τα Digital Complexion Concealer. Στο μακιγιάζ η γενική αρχή είναι: ό,τι θέλω να προβάλλω, το φωτίζω, ό,τι θέλω να μικρύνω το σκιάζω. Παίζω με το φως. Όλα αυτά γιατί; Επειδή το φως δημιουργεί σκιές.Γ.M.Και ο φωτογράφος το ίδιο κάνει, διαχειρίζεται σωστά το φως. Ανάλογα με τη θέση της πηγής φωτισμού, αντίστοιχες θα είναι και οι σκιές. Μην σκέφτεστε ‘οι σκιές δεν δείχνουν όμορφο το μακιγιάζ ’! Δεν ισχύει αυτό. Οι λάθος σκιές είναι το πρόβλημα. Οι σκιές γενικά – είναι σημαντικός παράγοντας - συμβάλλουν στην ομορφιά της εικόνας, δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και κολακεύουν. Οι σκιές δημιουργούνται από τη βασική μας φωτιστική πηγή. Αν φέρουμε μια ακόμα φωτιστική πηγή ή έναν ανακλαστήρα (reflector) στην ακριβώς απέναντι πλευρά της φωτιστικής πηγής μας, τότε μειώνουμε ή και εξαλείφουμε τις σκιές. Και μια τελευταία σημαντική συμβουλή: όταν θέλουμε απαλό φως, φωτίζουμε από πολύ κοντά!Γ. Κ.Το HD Cream Liner (ebony) είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτό το μακιγιάζ, με την απίστευτη χρωματική του ένταση και σβήνοντάς το απαλά τονίζω τον εκφραστικό δυναμισμό του βλέμματος. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε άλλη προσθήκη θα το μειώσει. Επιλέγω ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες, για να δώσω ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια.
Περιγράφω τα χείλη με το Faceliner (34) και γεμίζω με το απόλυτα σταθερό υγρό κραγιόν Lip Stain (gospel).
Τα μαλλιά σε στυλ sleek ponytail προσθέτουν δυναμισμό, με αυστηρή χωρίστρα και τραβηγμένα έντονα προς τα κάτω, καταλήγουν σε μακριά αλογοουρά, ταιριάζοντας απόλυτα στο look.Μake-up advice:
Δημιουργήστε ένα αόρατο φιλμ σταθεροποίησης με την εξαιρετικά λεπτή πούδρα Digital Complexion Finish. Με ματ φινίρισμα αφήνει την επιδερμίδα να φαίνεται εντελώς φυσική, χωρίς καθόλου υπολείμματα.Make-up: @keramidasgeorge
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @thevassileia
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dress: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54