Face Lift Χωρίς Νυστέρι!

Face Lift Χωρίς Νυστέρι!

Face Lift & Νeck Lift Set​

Mark Traynor Temporary Face Lift & Νeck Lift Set

Τα Mark Traynor Temporary Face Lift  & Neck Lift κυκλοφόρησαν το 1969 και από τότε είναι το μυστικό όπλο των make-up artist για το μακιγιάζ των celebrities. Χρησιμοποιούνται με επιτυχία στο επαγγελματικό μακιγιάζ γιατί προσφέρουν μία  ασφαλή και προσωρινή εναλλακτική λύση χωρίς επεμβατικές ή χειρουργικές μεθόδους.

Τι είναι και πώς χρησιμοποιούνται;

Face Lift & Νeck Lift Set​
Face Lift & Νeck Lift Set​

Το Λίφτινγκ Σετ Προσώπου ΜARK TRAYNOR’S αποτελείται από δύο υποαλλεργικές, αυτοκόλλητες, χειρουργικές ταινίες, ενωμένες με δύο λάστιχα, από τα οποία το ένα έχει “ματάκια” για τη ρύθμιση του τεντώματος.

  • Εφαρμογή: Σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη και βάλτε τα δάκτυλά σας μπροστά από τα αυτιά σας. Τραβήξτε πίσω το δέρμα, έως ότου γίνει λείο, χωρίς ρυτίδες. Κάντε το ίδιο στις περιοχές του λαιμού και των ματιών. Τα σημεία που έχετε αποφασίσει να “τραβήξετε” είναι εκείνα στα οποία πρέπει να τοποθετήσετε τις ταινίες.
  • Οι ταινίες τοποθετούνται πριν το μακιγιάζ. Η περιοχή πρέπει να είναι στεγνή χωρίς καθόλου λιπαρότητα. Ετοιμάστε τις ταινίες τοποθετώντας το άγκιστρο στην άκρη του λάστιχου διαμέσου των “ματιών”.  Μην αφαιρείτε το χάρτινο περίβλημα μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής.
  • Για να εφαρμόσετε τις ταινίες στο δέρμα αφαιρέστε το προστατευτικό χαρτί. Τοποθετήστε τις ταινίες από την πλευρά της κόλλας πάνω στο δέρμα, πιέστε σταθερά, τρίβοντας μαλακά για 10 δευτερόλεπτα, για να είστε σίγουροι ότι εφάρμοσαν σωστά.
  • Kάθε φορά πρέπει να χρησιμοποιείται καινούργιες ταινίες.
  • Όταν εφαρμόσετε τις ταινίες μακιγιαριστείτε όπως συνήθως. Χτενίστε τα μαλλιά κανονικά έτσι ώστε να καλυφθούν οι ταινίες. Μικρές αφέλειες γύρω από το πρόσωπο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την κάλυψή τους. Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε περούκες και κασκόλ για κάλυψη των ταινιών στο λαιμό.
Face Lift & Νeck Lift Set​
Face Lift & Νeck Lift Set​

A. Lifting ρυτίδων στην περιοχή της μύτης & του στόματος.

Χωρίστε τα μαλλιά από την κορυφή των αυτιών προς το πίσω και το πάνω μέρος του κεφαλιού. Βουρτσίστε τα μπροστά και προς τα έξω για να μην εμποδίζουν. Τοποθετείστε τις ταινίες μπροστά στα αυτιά και τραβώντας το λάστιχο, ανασηκώστε μαλακά προς τα πάνω το δέρμα, χωρίς να ασκείτε ιδιαίτερη δύναμη, για να μην προκληθεί ζάρωμα στο δέρμα. Τοποθετήστε το γατζάκι σε μια από τις τρύπες “ματάκια”, για να έχετε το επιθυμητό τέντωμα.

Β. Lifting ρυτίδων στην περιοχή των ματιών.

Ακολουθείστε τις ίδιες οδηγίες με το Α, τοποθετώντας  τις ταινίες στην περιοχή των κροτάφων. Τα λάστιχα τραβιούνται λίγο πιο κάτω, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Face Lift & Νeck Lift Set​
Face Lift & Νeck Lift Set​

Γ. Lifting ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού.

Υπάρχουν δύο  σετ με γαντζάκια ένα μακρύ και ένα πιο κοντό. Δοκιμάστε τα για να βρείτε πιο λάστιχο είναι κατάλληλο για εσάς. Ξεκινήστε με το μακρύτερο. Προσθέστε τις ταινίες σε κάθε άκρη. Βεβαιωθείτε ότι το γατζάκι είναι προς τα έξω και όχι πάνω στο δέρμα. Τραβήξτε το δέρμα μόνο από τη μία πλευρά και τοποθετήστε την ταινία λίγο πιο κάτω από το λοβό του αυτιού και μετά τραβήξτε το δέρμα από την άλλη μεριά, τοποθετώντας τη δεύτερη ταινία. ( Mην αφαιρείτε το προστατευτικό χαρτί εάν δεν είσαστε έτοιμοι για την εφαρμογή). Τα λάστιχα για το λαιμό είναι μπεζ για να ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος. Kάθε φορά πρέπει να χρησιμοποιείται καινούργιες ταινίες.

Τα tips των Μake-up Artist.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο κράτημα στις ταινίες, μπορείτε να απλώσετε μία σταγόνα κόλλας DUO SURGICAL ADHESIVE ή οποιαδήποτε κόλλα βλεφαρίδων. Βάλτε μόνο μία σταγόνα κόλλας στην περιοχή που θα τοποθετήσετε την ταινία. Χτυπήστε ελαφρά με τα δάκτυλά σας την κόλλα μέχρι να γίνει κολλώδης και εφαρμόστε την ταινία.

Μark Traynor's Face & Neck Lift & Aνταλλακτικά

Face Lift & Νeck Lift Set​
Face Lift & Νeck Lift Set​
  • Κωδ. Αριθμ. 00608 – Βrown
    Mark Traynor Face & Neck Lift. Σετ Λίφτινγκ με καφέ λάστιχο και διάφανες ταινίες.
    Περιέχει 1 σετ για τράβηγμα του προσώπου, 1 σετ για τράβηγμα του λαιμού και 12 ανταλλακτικές ταινίες.