Τrend Colors 2022! Πώς επηρεάζουν θετικά τον συναισθηματικό σας κόσμο;

Τrend Colors 2022! Πώς επηρεάζουν θετικά τον συναισθηματικό σας κόσμο;

Το καλοκαιρινό trend look είναι και πάλι γεμάτο χρώμα και στιλιστικές εμπνεύσεις για να χαρίσει περισσότερο φως στις ηλιόλουστες ημέρες σας. Μερικές από τις περσινές αποχρώσεις επιστρέφουν σε ελαφρώς διαφορετική μορφή και συχνά δημιουργούν ασυνήθιστες χρωματικές συνθέσεις σε συνδυασμό με νέα χρώματα. Το 2022, ωστόσο, δεν θέλουμε να συμμετέχετε μόνο σε δημιουργικές εμφανίσεις και σε παιχνίδια με τα χρώματα. Θέλουμε επιπλέον να σας δείξουμε πως οι διάφορες trend αποχρώσεις επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Η ψυχολογία της παλέτας των χρωμάτων κυμαίνεται από τη διαφοροποίηση των αποχρώσεων ενός χρώματος και την επίδρασή τους στον θεατή, μέχρι τον πολιτισμικό συσχετισμό με μεμονωμένα χρώματα. Σε αυτό το άρθρο μας, σας δείχνουμε ποια διάθεση δημιουργούν τα trend χρώματά μας.

 

Οι αντιθέσεις χρώματος και υφής συναντώνται


Στο καλοκαιρινό μας trend look συναντώνται διαφορετικές οικογένειες χρωμάτων και χρησιμοποιούνται μοναδικές τεχνικές εφαρμογής. Απαλοί, κολακευτικοί τόνοι που ατονούν ελαφρώς σε παστέλ, είναι εξίσου παρόντες, με τις αποχρώσεις, που τραβούν με την έντασή τους αμέσως τα βλέμματα. Ειδικά στο ψηφιακό πλαίσιο, οι απαλοί τόνοι έχουν μια ηρεμιστική και ψυχικά καθαριστική επίδραση. Οι βαθιές σκούρες εντάσεις σε μεμονωμένα look κάνουν κάθε απόχρωση να φαίνεται άλλοτε πιο δυνατή, άλλοτε πιο αδύναμη στο μάτι.

Δείτε εδώ μια μικρή αναφορά στα χρώματα που θα εστιάσουμε στο φετινό καλοκαιρινό μας trend look.

Hot Pink, Caribbean

 

Το πλούσιο ροζ της Eye Shadow Matt (hot pink) είναι μία ελκυστική απόχρωση που εκπέμπει ζωντάνια και θετική διάθεση. Οι μπλε τόνοι όπως το ‘Caribbean’ από την Eye Shadow Variety 18 Χρώματα (V 2) σχηματίζoυν εξαιρετική αντίθεση με το ροζ και εκπέμπουν αξιοπιστία και αυτοπεποίθηση.

Solar, Cheery

Το Holographic Pigments (solar) σε ελαφρώς ξεπλυμένη κίτρινη απόχρωση αποδίδει μια πινελιά διακριτικής γοητείας. Σε συνδυασμό με το ‘Cheery’ από το Cream Color Circle Interferenz (Sense), σε πορτοκαλί απόχρωση, λειτουργεί ως οπτική πηγή φωτός, που τονώνει και επηρεάζει θετικά την αίσθηση της ευεξίας.

 

TK 2, R 21, BG G, Petrol

Τα χρώματα του trend look Supracolor 8 ml (TK 2) και Supracolor 8 ml (R 21) αποδίδουν ηρεμία και σταθερότητα. Το ‘BG G’ της Eye Shadow Variety 18 Χρώματα (V 1) δημιουργεί ελαφρώς δραματικό ύφος. Η Eye Shadow Matt (petrol) μια ανοιχτή απόχρωση του πράσινου προσθέτει κομψότητα σε κάθε μακιγιάζ, ενώ δείχνει πολύ φυσική.

 

Ocean Blue

Η απόχρωση aquamarine True Nature Glitter / Φυσικό Γκλίτερ (ocean blue) αποδίδει τη διάδραση μεταξύ της πραγματικότητας και της τεχνητής νοημοσύνης αντιπροσωπέυοντας έναν κόσμο γεμάτο ψηφιακές αλλαγές.

Magenta, Orange

Το Aquacolor Soft Cream UV-Dayglow 50 ml (UV magenta) είναι μια λαμπερή απόχρωση του κόκκινου που αποπνέει δύναμη και ενθουσιασμό. Το παιχνιδιάρικο Aquacolor Soft Cream UV-Dayglow 50 ml (UV orange) αποδίδει τρυφερή νεανικότητα στο πρόσωπο.

071

Το μαύρο είναι πάντα μια επιλογή. Και φέτος, αποτελεί ένα από τα χρώματα του trend look. Προσθέτει ένα κομψό και σαγηνευτικό αποτέλεσμα στο θεατή. Η ελαφριά γυαλάδα του ανασύρει στο νου μία χροιά μυστηρίου.

Fruity Orange, Purple

Η απαλή απόχρωση HD Cream Liner (fruity orange) δίνει μία αισιόδοξη, παιχνιδιάρικη αίσθηση. Το μείγμα κίτρινου και σκούρου πορτοκαλί σε μεταφέρει αμέσως στους τροπικούς. Αντιθέτως το True Nature Glitter / Φυσικό Γκλίτερ (purple) εκπέμπει γαλήνη και ηρεμία.

 

Fresh G, Green 42

Το ‘Fresh G’ από το Cream Color Circle Interferenz (Sense) προσφέρει έναν υπαινιγμό ηδονισμού. Το χρώμα Supracolor Ανταλλακτικό (green 42) θυμίζει αρχαίες τοιχογραφίες σε λουτρά και, κατά κάποιο τρόπο, συνδυάζει τη θεραπεία και την προστασία.

Δοκιμάστε τους συνδυασμούς χρωμάτων, που σας προτείνουμε, θα διαπιστώσετε πόσο οι συνδυασμοί των αποχρώσεων θα αλλάξουν τη διάθεσή σας, αλλά και τη διάθεση στο βλέμμα των άλλων.