ΑΝΟΙΞΗ.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

ΑΝΟΙΞΗ.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Borderless Identity

 Ο κόσμος γίνεται όλο και μικρότερος. Ή   τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Το Internet, τα   κοινωνικά μέσα και οι αποστάσεις, που όλο   και συρρικνώνονται, χάρη στις σύγχρονες   επιλογές ταξιδιών, μεταμορφώνουν τον   κόσμο μας. Η αυξανόμενη   παγκοσμιοποίηση προκαλεί την επιθυμία   για περιπέτεια και την επιδίωξη να   εξερευνήσουμε το άγνωστο.       Ανακαλύπτουμε διαφορετικούς πολιτισμούς   με εξωτική ομορφιά. Ξαφνικά, μη οικεία   πράγματα δεν είναι μόνο σε άμεση γειτνίαση με εμάς - γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας και εμπνέουν τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2018. Ενώ η πολιτική μας διαχωρίζει κτίζοντας τείχη, η τέχνη αναζητά έναν τρόπο να διαρρήξει αυτά τα τείχη - έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα μεγάλο, διαφορετικό έθνος, σαν να υπήρχε μόνο μία ταυτότητα: αυτή του παγκόσμιου πολίτη.

Η μόδα επικεντρώνεται σε μεμονωμένα κομμάτια, που μας διηγούνται ιστορίες - για διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς. Τα στυλ της ανατολής συγχωνεύονται με τα στυλ της δύσης: τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά συναντούν τα γραμμικά σχήματα, η πολυτέλεια συναντά τον μινιμαλισμό. Τα ρούχα αντλούν έμπνευση από χαλιά, σημαίες και παραδοσιακά μοτίβα τοίχων με απροσδόκητες λεπτομέρειες και την υφή του χειροποίητου. Οι καινοτομίες στην τεχνολογία συμβαδίζουν με την παραδοσιακή τεχνική κατά τη διαδικασία της δημιουργίας. Τα σύνορα γίνονται ρευστά σε κάθε επίπεδο.

Το δέρμα αποπνέει δροσερή λάμψη, με θερμές ανταύγειες από το άπλετο ηλιακό φως του καλοκαιριού. Τα ζωηρά, χρώματα, φορτισμένα ενέργεια, προσθέτουν έμφαση στα μάτια και τα χείλη και λάμψη με χρυσές λεπτομέρειες. Το στυλ είναι πανίσχυρο και λαμπερό, με αγάπη στις λεπτομέρειες. Τα στολίδια, οι μικροσκοπικές διακοσμητικές χάντρες και το παραδοσιακό, πολύχρωμο πολεμικό χρώμα συμπληρώνουν το μακιγιάζ και δημιουργούν έναν σύγχρονο πολεμιστή, που αγωνίζεται για έναν διαφορετικό κόσμο, χωρίς σύνορα - αγωνίζεται με την κομψότητα και τη γοητεία, όχι με τα όπλα.

“Βήμα 1” 
H επιδερμίδα προετοιμάζεται με HD Micro Primer. Κατόπιν για να δημιουργηθεί λαμπερή διαφάνεια απλώνεται 
Shimmering Event Foundation (golden beige) και τελειοποιείται το μακιγιάζ της βάσης με Ultra Foundation. Τα φρύδια χτενίζονται προς τα πάνω και σταθεροποιούνται με Eyebrow Forming Gel. Η βάση για το μακιγιάζ ματιών είναι το HD Cream Liner (aqua). Η εσωτερική γωνία του ματιού φωτίζεται με Viva Brilliant Color (gold)

“Βήμα 2” 
Η σκιά Viva Brilliant Color (blue coral) απλώνεται μέχρι τις άκρες στα βλέφαρα. Από την παλέτα Eye Shadow Palette 15 Χρώματα (Smokey Blue) οι αποχρώσεις ‘AB85’, ‘Night Blue’ και ‘AB6’ τοποθετούνται στην κόγχη του ματιού δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στην εξωτερική γωνία των ματιών. Η μεταλλική απόχρωση Metallique (mysterious blue) πιέζεται ελαφρά επάνω στις σκιές δημιουργώντας απαλή υγρή ένταση. Το Supracolor Metallic 8 ml (gold) εφαρμόζεται σε ακανόνιστες λεπτομέρειες από την εσωτερική γωνία έως το κέντρο του ματιού.

“Βήμα 3” 
Για μεγαλύτερη ένταση, το Kajal (black) δουλεύεται στην εσωτερική γραμμή των πάνω και κάτω βλεφαρίδων. Η Mascara Color Intensifier (black) απλώνεται στις επάνω βλεφαρίδες πριν τοποθετηθούν οι μεμονωμένες βλεφαρίδες σε μικρό και μεσαίο μέγεθος με την Lash Adhesive Pro 4 g (neutral). Το Aquacolor 8 ml (070) απλώνεται κατά μήκος στη γέφυρα της μύτης και αναμειγνύεται στις γωνίες των ματιών. Εν συνεχεία το μέτωπο διακοσμείται σε ρουστίκ στυλ.

“Βήμα 4” 
Τα χείλη ενυδατώνονται με Lip Care Balm και τονίζεται το σχήμα τους με το Faceliner (31). Το Dermacolor Light Lipstick (DL 8) απλώνεται ως το κύριο χρώμα στα χείλη. Το Dermacolor Light Lipstick (DL 9) μπλεντάρεται από τη γραμμή του κάτω χείλους δημιουργώντας την τεχνική ombré. Το [product] 12326_7191 [/ product], το πιο σκούρο από τα τρία κραγιόν, προσθέτει ένταση στην κάτω γραμμή του κάτω χείλους. Αυτή η ίδια ιδέα χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να δημιουργήσει έντονες λεπτομέρειες κάτω από τα μάτια.

“Βήμα 5” 
Το Gelafix Skin (neutral) λιώνει σε βραστό νερό και αναμιγνύεται με το Aquacolor Liquid Metallic σε 'χρυσό', εν συνεχεία χύνεται σε ένα καλούπι και αφήνεται να κρυώσει. Όταν στερεοποιηθεί αφαιρείται από το καλούπι και κολλιέται στο κάτω χείλος χρησιμοποιώντας τη Pros-Aide - The Original - 15 ml τοποθετούνται εναλλάξ στα σχήματα του Aquacolor στο μέτωπο. Το μακιγιάζ τελειοποιείται με λαμπερό φινίρισμα της επιδερμίδας με Glamour Glow (sun kissed).

Make-up Artist: Kryolan Pro Team | Photo: Jayesh Pankhania

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους

Language
Greek
Open drop down