Bridal Make-up - February 2022

Bridal Make-up - February 2022

Λατρεύεις τον ρομαντισμό αλλά θέλεις να είσαι μοντέρνα με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Για σένα η επιλογή του smokey eye που δίνει έμφαση στα μάτια, αποδίδοντας έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα, παντρεύεται με ρουζ και κραγιόν σε απαλούς, γήινους τόνους. Εκφράζει το όνειρο που θέλεις να ζήσεις.

H απόδοση του νυφικού μακιγιάζ εξαρτάται από την καλή προετοιμασία της επιδερμίδας. Προετοιμάστε την επιδερμίδα με Digital Complexion Primer for oily skin ή Digital Complexion Primer for dry skin . Απλώστε απαλά σε όλο το πρόσωπο Digital Complexion Fluid Foundation (O 14). Φωτίστε την περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια με Digital Complexion Concealer (P 02) & Digital Complexion Concealer (P 03) και δημιουργήστε στη συνέχεια σκιάσεις, δουλεύοντας με τις αποχρώσεις του Digital Complexion Cream Foundation (D 34) & Digital Complexion Cream Foundation (D 35). H mua official trainer της Κryolan Mαργαρίτα Μπίρδα μας λέει: « Εφαρμόζω το Digital Complexion Fluid Foundation σε συνδυασμό με το Digital Complexion Cream Foundation, για να δημιουργήσω εύκολα πλήρη κάλυψη και άψογη βάση. Eπιπλέον θέλω τα ενυδατικά συστατικά τους να δώσουν ελαστικότητα, φρεσκάδα και εσωτερικό όγκο στην επιδερμίδα».



H τελειότητα της βάσης θα προβάλλει σε πρώτο πλάνο το smokey μακιγιάζ των ματιών σε αυτό το statement look. Οι Eye Shadow Matt Ανταλλακτικό (dark brown) και Eye Shadow Matt Ανταλλακτικό (sudan) αγκαλιάζονται και βαθμιαία σβήνουν, ενώ η μπεζ Satin Powder (SP 231) δίνει γοητευτικά ψήγματα λάμψης. Τα Holographic Pigments (solar) και Holographic Pigments (hologram) αποπνέουν τη γλυκύτητα του ρομαντισμού.

Η θερμότητα του Blusher Ανταλλακτικό (romantic) απαλαίνει και δίνει ζωή στα ζυγωματικά, τους κροτάφους και το περίγραμμα του προσώπου.
Είναι σημαντικό να τονίσετε το σχήμα των φρυδιών με το Faceliner (23) και φυσικά να προσθέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες για να δώσετε έμφαση και σαγήνη στο βλέμμα!
Για τελείωμα, πουδράροντας με τη Digital Complexion Finish, το πρόσωπο θα αποκτήσει απαλή, ματ όψη, με διαυγές αποτέλεσμα, αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται εντελώς φυσικό.



«Σε ένα έντονο, σκούρο, ματ μακιγιάζ ματιών, η επιλογή θερμών και ζουμερών αποχρώσεων στα χείλη, καθώς και οι γυαλιστερές πινελιές στο πρόσωπο ισορροπούν την αρμονία του μακιγιάζ. Αυτή είναι η αισθητική γραμμή που ακολουθώ εδώ» μας λέει η mua Mαργαρίτα Μπίρδα.
Γι’ αυτό στο μακιγιάζ των χειλιών σε αυτό το look απουσιάζει η ένταση. Είναι απαλό, φυσικό, χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αγνότητα. Σχεδιάστε το περίγραμμα με το Contour Pencil (925), αναμείξτε τα Lipstick Classic (LC 006)Lipstick Classic (LC 003) και γεμίστε τα χείλη. Δώστε την απαραίτητη λάμψη με το εξαιρετικά σταθερό Lip Glisser (LG 0).

Τα μαλλιά σε soft fingers waves με επιρροές από τη δεκαετία του ’20 συμπληρώνουν αρμονικά τη ρετρό αισθητική που αγαπάτε. Το δαντελένιο νυφικό σας σε στυλ Boho με απλικαρισμένα βολάν στη φούστα και τα μανίκια αποπνέει ρομαντισμό και νοσταλγική αύρα.



Hair Tip by Dimitris Garis:
Επιλέξτε το νυφικό σας, πριν ζητήσετε από τον κομμωτή σας προτάσεις για το χτένισμά σας. Το ύφος και το στυλ του νυφικού θα καθορίσει τη συνολική σας εικόνα και θα βοηθήσει τον κομμωτή σας να σας κάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Make-up: @margarita_birda
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @chrysa_kav
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dresses: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54