Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

Υποστηρίζουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Εξόφλησε το ποσό μέσω τραπέζης. Είναι σημαντικό στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος.

ALPHA BANK

AP. ΛOΓAPIAΣMOY: 825-002101-024669

IBAN: GR98 0140 8250 8250 0210 1024 669

ΔIKAIOYXOΣ: APMENAKH ΔHMHTPA

 

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα
Πληρωμή μέσω χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover). 

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

"Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7-2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully”.

Πληρωμή με PayPal
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. 
Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για Online παραγγελίες από το www.kryolancrete.gr και για αποστολή στο χώρο σας με ACS ή παραλαβή από κατάστημα της ACS.