Bridal Make-up January 2022

Bridal Make-up January 2022

Για σένα που λατρεύεις το μακιγιάζ και θέλεις το έντονο βλέμμα, οι αυστηρές γραμμές, και οι ζωηρές χρωματικές πινελιές συνδυάζονται με τα κόκκινα σαρκώδη χείλη. Τολμάς μέσα στο σύθαμπο του χειμώνα να μαγνητίσεις τα βλέμματα στη μοναδική χρωματική παλέτα των ματιών σου. Είσαι η αδιαφιλονίκητη σταρ, μια υπέροχη ομορφιά, μοναδική και πολύτιμη…

Το νυφικό μακιγιάζ απαιτεί πάντα μία τέλεια βάση. Προετοιμάστε την επιδερμίδα με Digital Complexion Primer με τη μεικτή τεχνική multi priming – Digital Complexion Primer for dry skin για τις ξηρές περιοχές του προσώπου και Digital Complexion Primer for oily skin για τις λιπαρές περιοχές. Μετά αναμείξτε την κατάλληλη απόχρωση Digital Complexion Concealer με 2-3 σταγόνες Make-up Blend για να δώσετε μεγαλύτερη ελαστικότητα και σταθερότητα στη βάση σας. Δημιουργήστε τις φωτοσκιάσεις σας αναδεικνύοντας τη σκελετική δομή του προσώπου.

Μόλις ολοκληρώσετε το στάδιο που θα χαρίσει στο πρόσωπο αναγλυφότητα και υπέροχη υφή πουδράρετε με τη Digital Complexion Finish.
Το μακιγιάζ των ματιών σε αυτό το νυφικό look παίζει καθοριστικό ρόλο. Έχει ένταση και ξεδιπλώνεται βαθμιαία παίζοντας με τη λαμπρότητα των Holographic Pigments (kaleidoscope), ενώ η Eye Shadow Matt (dark brown) αγκαλιάζει σε όμορφο κυματισμό την κόγχη και σβήνει απαλά ακολουθώντας τη σκελετική δομή των ματιών.



Φυσικά και θα τονίσετε το σχήμα των ματιών με HD Cream Liner (ebony), ακριβώς στη ρίζα των βλεφαρίδων, και εν συνεχεία θα φορέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που θα αναδείξουν τη glamour οπτική του look. Σκιαγραφήστε με HD Cream Liner (cacao) & HD Cream Liner (sahara) τα φρύδια.



Τα χείλη σε αυτό το look παίζουν με την ένταση των ματιών, σχεδιάζονται με το Contour Pencil (910), γεμίζουν με τη φλογερή απόχρωση Lip Stain (rock) και λάμπουν με το High Gloss (crystal rose). Tα μαλλιά σε ελαφρύ κυματισμό μιμούνται το old Hollywood style και το δαντελένιο νυφικό με την υπέροχη ουρά του, σε vintage φιλοσοφία, δένει άψογα με τον αέρα της σταρ που ονειρεύεστε.

Make-up tip: Tο δοκιμαστικό μακιγιάζ σε μια νύφη πρέπει να γίνεται με τα κατάλληλα φώτα, για να σας βοηθήσουν στη σωστή απόδοση του μακιγιάζ. Πρέπει να έχετε τον ιδανικό πάγκο και χώρο, για να δουλέψετε άνετα και να βγάλετε το αποτέλεσμα, που έχετε φανταστεί. Είναι πολύ σημαντικό να μην ρισκάρετε το αποτέλεσμα σε ένα χαμηλό φωτισμό ενός υπνοδωματίου ή σε ένα ψυχρό φως σε μια κουζίνα ή σε ένα σαλόνι. Πολλές φορές κάνοντας ένα μακιγιάζ με λάθος φωτισμό και σε λάθος χώρο, όταν ο πελάτης μας βλέπει το αποτέλεσμα σε ένα πιο έντονο και δυνατό φως, αντικρίζει ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που έχουμε δημιουργήσει.

Make-up: @keramidasgeorge
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @maria_kozari
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dresses: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54