Bridal Make-up - October 2022

Bridal Make-up - October 2022

Σε χαρακτηρίζει η σαγήνη της θηλυκότητας! Αγαπάς το εκλεπτυσμένο στυλ των σταρ στο κόκκινο χαλί. Άψογη επιδερμίδα, ελαφρώς τονισμένα μάτια με απαλά σβησμένες αποχρώσεις και καλοσχηματισμένα λαμπερά χείλη είναι το μακιγιάζ, που αναδεικνύει το εμβληματικό στυλ που λατρεύεις. Θα είσαι η αδιαμφισβήτητη σταρ την ημέρα του γάμου σου!

“Κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει τον τρόπο που στέκεται, να αλλάζει την θέση των χεριών του, του προσώπου του, του βλέμματός του και γενικότερα γνωρίζουμε πως ανάλογα με το πως θα σταθούμε ή θα ποζάρουμε μπορεί να βγαίνουμε σε μια φωτογραφία, πιο ελκυστικοί, πιο κομψοί, ή το αντίθετο. Οι παράγοντες που καθορίζουν το αν θα φωτογραφίσουμε κάποιον στην καλύτερη εκδοχή του είναι πολλοί.”, μας λέει ο φωτογράφος μας @johnmakrisphotography, ενώ δοκιμάζει με το μοντέλο μας διάφορες στάσεις.

Η mua @margarita_birda έχει ήδη ολοκληρώσει τη βάση του μακιγιάζ στο πρόσωπο. Δούλεψε τη Digital Complexion Fluid Foundation (O 16) & Digital Complexion Fluid Foundation (O 17) σε ανάμειξη με το Digital Complexion Cream Foundation (D 34) αναδεικνύοντας με τις φωτοσκιάσεις τα σημεία με τα οποία θα παίξει ο φωτισμός. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα απαλά ανάγλυφο πρόσωπο, που αναδίδει γοητευτική σαγήνη!“Εμπνέομαι από την αύρα του old Hollywood make-up, σκέφτομαι ότι ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπο του μοντέλου μου. Οπότε ξεκινώ με Gel Eyeliner (black) και κτίζω ένα soft smokey eyes μακιγιάζ με τις απαλές αποχρώσεις της Eye Shadow Variety 18 Χρώματα (V 3) σε συνδυασμό με τις Satin Powder (SP 414) & Satin Powder (SP 311). Tονίζω τις φωτοσκιάσεις μου με τις αποχρώσεις της Dual Finish Palette 6 Colors (Contouring).“ μας λέει η Μαργαρίτα.

Σχεδιάζει και δίνει όγκο στα φρύδια με την Eyebrow Powder Palette 5 Χρώματα (Brows 2) και τα σταθεροποιεί με το Eyebrow Forming Gel (clear). Φυσικά οι βλεφαρίδες είναι απαραίτητες σε αυτό το look.
Tα χείλη αποκτούν περίγραμμα με το Contour Pencil (901) & Contour Pencil (903) συνδυαστικά, γεμίζουν με το κραγιόν Lipstick Fashion (LF 418) και αποκτούν λάμψη με το Lip Glisser (LG 0).

Το μοντέλο μας είναι έτοιμο για φωτογράφιση. Πώς ξεχωρίζει όμως ο φωτογράφος μια κολακευτική πόζα από μία κακή πόζα; Να μία πολύ καλή ερώτηση για τον φωτογράφο μας.Τι μας απαντά; “Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που φωτογραφίζει ανθρώπους να εκπαιδευτεί αρκετά στην ανατομία του σώματος και του προσώπου. Ένας βασικός παράγοντας επίσης είναι ο φακός της μηχανής μας ή του κινητού μας. Όσο πιο ευρυγώνιος είναι ο φακός μας, και σε συνδυασμό με το αν πλησιάζουμε πολύ το θέμα μας, μπορεί να μας δώσει μεγάλη παραμόρφωση. Μεγάλο μέτωπο, πιο φαρδύ πρόσωπο, μεγάλη μύτη, κ. ά. Προτιμούμε λοιπόν να φωτογραφίζουμε από λίγο πιο μακριά με ζουμ φακό.
Όταν κάποιο άτομο μας λέει ‘αυτό είναι το καλό μου προφίλ’ η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι πρέπει να το ακούμε. Όχι, γιατί πάντα έχει δίκιο. Αλλά γιατί από εκείνη την πλευρά το άτομο νιώθει ασφάλεια, νιώθει καλύτερα, και αυτό το βγάζει και στη φωτογραφία. Εξάλλου δείχνουμε ότι έχουμε μέσα μας.”Red carpet hair για τα μαλλιά. Φράντζα με όγκο σε βαθιά χωρίστρα και συμμετρικοί κυματισμοί συνθέτουν το στυλ vang, που πολλές νύφες αγαπούν για μια κομψή, ρετρό εμφάνιση.Μake-up Advice:
H κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και ονειρεύεται το δικό της μακιγιάζ γάμου. Εσείς ερμηνεύστε τις επιθυμίες της και υλοποιήστε τες με το ταλέντο και την εμπειρία σας. Ό,τι θα δημιουργήσετε θα είναι αποτυπωμένο σε ένα υπέροχο ψηφιακό άλμπουμ, για να το φυλλομετρούν όχι μόνο οι πρωταγωνιστές, αλλά και οι επόμενες γενιές.
Make-up: @margarita_birda
Photo: @johnmakrisphotography
Model: @gwgw_nastou
Hair: @dimgaris
Studio: @momentumart_
Bridal Dress: @lilanovaofficial
Jewels: @skarasjewels
Video: @portfolio54