Digital Complexion - Meet the heros

Digital Complexion - Meet the heros

H μοναδικότητα της Kryolan, όσον αφορά την έρευνα και την εξέλιξη των προϊόντων, είναι ότι τα πάντα γίνονται εσωτερικά. Οι make-up artist, το τμήμα μάρκετινγκ, οι συνεργάτες και οι φίλοι μας εμπλέκονται άμεσα με τους χημικούς μας και όλοι μαζί συνεργάζονται για να προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στα νέα μας προϊόντα.
Digital Complexion Fluid είναι self-setting υγρό μέικαπ που φροντίζει το δέρμα σας παρέχοντας ταυτόχρονα ένα φιλτραρισμένο, αέρινο αποτέλεσμα, σαν να έχετε χρησιμοποιήσει αερογράφο, για να δημιουργήσετε μια φυσικά άψογη υφή απόλυτα κατάλληλη για την ψηφιακή τεχνολογία. Περιέχει ενυδατικά συστατικά που προωθούν την ελαστικότητα του δέρματος, δίνοντάς σας φρεσκάδα και εσωτερικό όγκο. Eίναι η ιδανική φόρμουλα για μια ελαφριά έως μεσαία κάλυψη. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη γκάμα των προϊόντων της Digital σε συνδυασμό μεταξύ τους. Εφαρμόζοντας το Digital Complexion Fluid Foundation με το Digital Complexion Cream Foundation, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε πλήρη κάλυψη, άψογες βάσεις, χωρίς βαριά εφαρμογή.

Το Digital Complexion Cream Foundation είναι επίσης ιδανικό για ξηρές ή τραχιές υφές επιδερμίδας χάρη στα λειτουργικά πληρωτικά του. Το σχήμα του υποστρώματος και η εξελιγμένη τεχνολογία επίστρωσης των κεραμικών μικροσφαιρών βοηθούν στη λείανση της επιφάνειας του δέρματος και στη διάχυση του φωτός με τρόπο που είναι ιδανικός για τον έλεγχο της ανάκλασης, ελαχιστοποιώντας τις λεπτές γραμμές και τους πόρους, δημιουργώντας ένα λαμπερό φυσικό φινίρισμα.

Το Digital Complexion Concealer είναι προηγμένο ελαφρύ self-setting κονσίλερ. Εμποτισμένο με έλαια Phyto για άψογη, φιλτραρισμένη επιδερμίδα, η σύνθετη δομή του έχει ως αποτέλεσμα φυσικό φινίρισμα. Έχει ελαφριά έως μεσαία δυνατότητα κάλυψης. Είναι ένα ονειρικό προϊόν, γιατί ακόμη και μετά από πολλαπλές στρώσεις, το δέρμα εξακολουθεί να φαίνεται φρέσκο και φυσικό. Μπορεί να εφαρμοστεί πριν ή μετά τη βάση μέικαπ, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Η σειρά διαθέτει επιπλέον το Digital Complexion Neutralizer. Ένα πρωτοποριακό, ελαφρύ διορθωτικό. Περιέχει αρκετή χρωστική ουσία, για να καλύψει γρήγορα τους περισσότερους γενικούς αποχρωματισμούς, χωρίς να δημιουργείται παχύ στρώμα. Εμποτισμένο με έλαια Phyto για άψογη, φιλτραρισμένη επιδερμίδα, η σύνθετη δομή του δημιουργεί φυσικό φινίρισμα. Έχει ελαφριά έως μεσαία δυνατότητα κάλυψης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το κονσίλερ ή τη βάση μέικαπ, αλλά μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό, όταν αναμιγνύεται απευθείας με τη βάση μέικαπ για να προσφέρει ελαφριές, λεπτές διορθώσεις.

Τέλος, η Digital Complexion Finish. Μια εξαιρετικά λεπτή πούδρα, με επίστρωση πυριτικής βάσης, ειδικά σχεδιασμένη για να φαίνεται αόρατη στο δέρμα με τις πιο εξελιγμένες αναλύσεις. Απίστευτα ανθεκτική, με απαλό, ματ φινίρισμα και με διαυγές αποτέλεσμα αφήνει το δέρμα να φαίνεται εντελώς φυσικό, χωρίς καθόλου υπολείμματα.

Η σειρά Digital Complexion προσφέρει κάλυψη μεγάλης διάρκειας και το υγρό, το κονσίλερ και τα διορθωτικά σταθεροποιούνται χωρίς να απαιτούν πάντα πούδρα. Ακόμα και η κρέμα είναι semi self-setting και απίστευτα ανθεκτική, όταν φοριέται όλη την ημέρα, χωρίς να χρειάζεται σχεδόν καθόλου ρετουσάρισμα. Η πούδρα Digital Complexion Finish έχει αναπτυχθεί, για να προσφέρει ματ φινίρισμα στις βάσεις μέικαπ, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Επειδή οι ημιδιαφανείς πούδρες είναι ανιχνεύσιμες σε κάμερες 4k plus, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε αυτήν την αόρατη, μεταξένια πούδρα στο κιτ του μακιγιάζ σας. Η σειρά διαθέτει ένα απλό χρωματικό σύστημα, που εκτείνεται και συμπεριλαμβάνει από ανοιχτές έως και σκούρες αποχρώσεις στις ομάδες Pink, Yellow, Olive και Dark. Το ίδιο σύστημα αποχρώσεων ισχύει για κάθε ένα από τα προϊόντα της σειράς. Το Digital Complexion Neutralizer περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζει και να καλύπτει αποχρωματισμούς σε κάθε τόνο δέρματος.