H δική σου Μάσκαρα - Τί κρύβεται πίσω από το #EyeAmYours;

H δική σου Μάσκαρα - Τί κρύβεται πίσω από το #EyeAmYours;

Μάσκαρα - για πολλούς ΤΟ πιο αγαπημένο προϊόν στην τσάντα των καλλυντικών τους. Αλλά λόγω της ποικιλίας του μήκους, του χρώματος και της πυκνότητας των βλεφαρίδων, είναι συχνά δύσκολο να αναπτυχθεί η τέλεια μάσκαρα για όλους.
Μάσκαρα - για πολλούς ΤΟ πιο αγαπημένο προϊόν στην τσάντα των καλλυντικών τους. Αλλά λόγω της ποικιλίας του μήκους, του χρώματος και της πυκνότητας των βλεφαρίδων, είναι συχνά δύσκολο να αναπτυχθεί η τέλεια μάσκαρα για όλους. Η ομάδα της Kryolan αφιέρωσε χρόνια στην έρευνα και έκανε πλήθος δοκιμές, για να δημιουργήσει ένα προϊόν κατάλληλο για όλους. Τέλος, καταλήξαμε στη δημιουργία της νέας σειράς Μάσκαρα της Kryolan με το σύνθημα #EyeAmYours.

Γιατί αγαπάμε τη Μάσκαρα;

Η μάσκαρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα για τους λάτρεις του μακιγιάζ. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι δεν φεύγουν από το σπίτι χωρίς αυτό - αλλά γιατί η Μάσκαρα έχει τέτοιο αντίκτυπο σε όλους μας;

Τα μάτια είναι το κεντρικό σημείο εστίασης στο πρόσωπό μας, επικοινωνούμε περισσότερο με τα μάτια, παρά με οποιαδήποτε άλλη από τις αισθήσεις μας. Μια ματιά λέει συχνά περισσότερες από χίλιες λέξεις, και φυσικά, δεν λέγεται άδικα ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Αποκαλύπτουν πώς αισθανόμαστε - τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Η έλλειψη ύπνου, οι διαδικασίες γήρανσης, το άγχος και τα συναισθήματα εμφανίζονται σε σκοτεινούς κύκλους, κάτω από τα μάτια ή στα διογκωμένα μάτια, καθώς και στα πεσμένα βλέφαρα.

Ο τονισμός των βλεφαρίδων μας με λειτουργικές («λειτουργικές» - φόρμουλες, που περιλαμβάνουν συστατικά, που έχουν οπτικό, φυσικό ή περιποιητικό όφελος) μάσκαρα μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμφάνισή μας. Οι φόρμουλες που βοηθούν στην κύρτωση των βλεφαρίδων κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα μια πιο ξεκούραστη και νεανική εντύπωση. Το σκούρο χρώμα και η πάχυνση των βλεφαρίδων τονίζουν με φωτεινότητα τα μάτια μας και την περιοχή γύρω τους. Οι αποχρώσεις του δέρματος, δίπλα στους πιο σκουρόχρωμους τόνους, δίνουν πάντα πιο φωτεινή εντύπωση από τον πραγματικό τόνο του δέρματος. H χρήση της μάσκαρα μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων ή της ερυθρότητας στη γύρω περιοχή αναδεικνύοντας το ασπράδι των ματιών, κάνοντάς τα να φαίνονται φωτεινότερα και πιο ελκυστικά. Όπως λένε: τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής έτσι, όσο μεγαλύτερα είναι τα παράθυρα, τόσο πιο φωτεινά ακτινοβολούν στο σύμπαν. Σε ποιον δεν αρέσει αυτή η ιδέα ;!

Το τεστ Kryolan Mascara

Από επιστημονική άποψη, η ανάπτυξη ενός σκευάσματος μάσκαρα είναι σχετικά απλή - αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις το προϊόν που θα τους ικανοποιεί όλους; Η απάντηση είναι: γιατί όλοι θέλουμε διαφορετικά πράγματα! Οι προσωπικές προτιμήσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της αγαπημένης μας μάσκαρα - για παράδειγμα, ποιο βουρτσάκι προτιμούμε, πώς το βουρτσάκι εφαρμόζει στη συσκευασία ή και η ίδια η συσκευασία. Αυτοί οι παράγοντες, καθώς και η φόρμουλα, καθορίζουν πώς επιλέγουμε ένα προϊόν. Λαμβάνοντας αυτούς τους παράγοντες υπόψη, η ομάδα της Kryolan ξεκίνησε τη φάση δοκιμών της νέας σειράς μάσκαρα.

Ποιο βουρτσάκι μάσκαρα δίνει το τέλειο αποτέλεσμα

Πώς προχωρήσαμε; Κατά την έρευνά μας, χρησιμοποιήσαμε την ίδια φόρμουλα μάσκαρα σε διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικό βουρτσάκι. Δώσαμε στα ίδια άτομα να δοκιμάσουν και τις δύο επιλογές μάσκαρα και τους ζητήσαμε να μας πουν ποια τους άρεσε και γιατί. Οι προτιμήσεις τους ήταν αντίστοιχες με το πώς θέλουν να φαίνονται οι βλεφαρίδες τους. Μερικοί είπαν ότι η φόρμουλα με το παραδοσιακό βουρτσάκι σε σχήμα κώνου ήταν πολύ «αδέξια» και δεν τους άρεσε η πυκνότητα. Αντίθετα, αγαπούσαν την άλλη φόρμουλα καθώς οι βλεφαρίδες τους ήταν βαμμένες, αλλά παρέμειναν χωριστές και τονιζόταν το μήκος τους. Η άλλη ομάδα είχε την αντίθετη άποψη και προτιμούσε ογκώδη εμφάνιση σε αντίθεση με τις απλώς μακριές βλεφαρίδες.

Αυτό το τεστ απέδειξε, ότι οι προτιμήσεις έκλιναν κατά κύριο λόγο στο τεχνικό πλεονέκτημα και λιγότερο στο επιστημονικό, όσον αφορά την σύσταση σε σχέση με τις δύο μάσκαρα. Γιατί; Επειδή οι δύο τύποι μάσκαρα ήταν πανομοιότυποι! στη σύγκριση που έγινε, στα άτομα που δοκίμασαν τη μάσκαρα άρεσε η ποσότητα του προϊόντος, που εφαρμόστηκε και το αποτέλεσμα που έδωσε το συγκεκριμένο βουρτσάκι στις βλεφαρίδες. Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματά μας, η φόρμουλα έπαιξε αρχικά μόνο δευτερεύοντα ρόλο.

Αυτό που θεωρούμε όμορφο εξαρτάται πάρα πολύ από τις προσωπικές μας προτιμήσεις. Έτσι, καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι το πιο σημαντικό στοιχείο, που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι να δημιουργήσουμε για τους πελάτες μας διαφορετικές επιλογές, ώστε όλοι να μπορούν να ανακαλύψουν ένα τύπο μάσκαρα και ένα βουρτσάκι που να προσφέρει ένα τέλειο, ατομικό αποτέλεσμα. Τέλος, γεννήθηκε η ιδέα για το #EyeAmYours: τέσσερις διαφορετικές μάσκαρα, δύο φόρμουλες (επιμήκυνσης / όγκου) και δύο διαφορετικά βουρτσάκια (βουρτσάκι σιλικόνης / ινών) - 2 + 2 = 4. Κάθε βουρτσάκι είναι διαθέσιμο με τον τύπο μάσκαρα που προτιμάτε και το αντίστροφο.

Τί περιέχει η Φόρμουλα;

Ακόμα κι αν καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι το βουρτσάκι συμβάλλει σημαντικά στην προσωπική προτίμηση μιας μάσκαρα, μια εξαιρετική φόρμουλα είναι επίσης απαραίτητη, επειδή μόνο ο τέλειος συνδυασμός των δύο μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι από εσάς, συμφωνείτε στα βασικά στοιχεία και αυτά είναι ένταση χρώματος, μακρά διάρκεια, καμπύλο σχήμα και ευκολία στην αφαίρεση. Αλλά υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες, που εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση και τις βλεφαρίδες σας. Εάν ένα από τα άτομα της δοκιμής είχε κοντές, λεπτές βλεφαρίδες, συνήθως προτιμούσε μια μάσκαρα που περιείχε συστατικά πύκνωσης ή ίνες για επιπλέον μήκος. Αντίθετα, όταν το άτομο είχε ήδη μακριές, γεμάτες βλεφαρίδες (ξέρετε, αυτές που οι περισσότεροι από εμάς ζηλεύουν τόσο πολύ!) προτιμούσε περισσότερο, τον τονισμό των βλεφαρίδων με χρώμα, και λιγότερο την πλούσια βαριά εμφάνιση.

Όπως πολλές μάσκαρα, η νέα μας σειρά αποτελείται από ένα γαλάκτωμα κυρίως νερού με λίγο έλαιο και λίγη σιλικόνη. Το νερό και το έλαιο συνθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της φόρμουλα και δημιουργούν την κρεμώδη συνοχή στις μάσκαρα. Η σιλικόνη βοηθά να γλιστρήσει τα προϊόν στις βλεφαρίδες και διατηρεί τη σύσταση απαλή και εύκαμπτη, μόλις στεγνώσει. Στη συνέχεια, προσθέσαμε δύο τύπους χρωστικών πιγμέντων στους τύπους μας, το ένα επικαλυμμένο (triple black) πιγμέντο, το οποίο είναι διαλυτό στη φάση λαδιού ενώ το άλλο διασπείρεται στην υδατική φάση. Η διασφάλιση του χρώματος με αυτό τον τρόπο είναι έντονη και εντυπωσιακή.

Για την εξασφάλιση του «γρήγορου στεγνώματος» και των χαρακτηριστικών μεγάλης διάρκειας, προστίθενται ειδικoί κοσμητικοί, ακρυλικοί σχηματιστές μεμβράνης. Βασικές ιδιότητες των οποίων είναι να εξατμίζονται γρήγορα, μόλις εφαρμοστεί το προϊόν. Στεγνώνοντας η επιφάνεια του προϊόντος αποτρέπει τη μεταφορά του χρώματος. Επιπλέον καθώς αυτοί οι σχηματιστές μεμβράνης στεγνώνουν, συρρικνώνονται σε μέγεθος, γεγονός που αναγκάζει τις βλεφαρίδες να κυρτώσουν και να ανυψωθούν. Άλλα συστατικά της φόρμουλας διασφαλίζουν ότι οι βλεφαρίδες παραμένουν μαλακές και εύκαμπτες, για απόλυτη άνεση στο μακιγιάζ. Τα μικροσκοπικά, καλλυντικά, εγκεκριμένα, γυάλινα σφαιρίδια παρέχουν όγκο στις λεπτές βλεφαρίδες και πυκνώνουν την εμφάνισή τους.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; H τεχνική εφαρμογής για τη μάσκαρα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς είναι αυτή, που καθοδηγεί και την επιστήμη της δημιουργίας της φόρμουλα. Έτσι δημιουργήσαμε τέσσερις όμορφες, νέες μάσκαρα, για να διαλέξετε την αποκλειστικά δική σας!

Οι νέες Μάσκαρα της Kryolan

Lash Revolution Mascara – Τονισμός και Μήκος
Η τέλεια μάσκαρα για μεγάλες βλεφαρίδες: Η τριπλή μαύρη φόρμουλα της Lash Revolution Mascara δημιουργεί άμεση ανόρθωση και καμπυλότητα. Ένα εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι σιλικόνης προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή, ενώ η φόρμουλα γρήγορου στεγνώματος αφαιρείται εύκολα χωρίς μουτζούρες.



Lash Innovation Mascara - Ακρίβεια και τριπλό μαύρο χρώμα
Η μάσκαρα Lash Innovation με βουρτσάκι ινών σε σχήμα κώνου δημιουργεί πλούσιες βλεφαρίδες. Η τριπλή μαύρη φόρμουλα χρώματος βάφει με ένταση. Η μάσκαρα αφαιρείται εύκολα.



Supreme Volume Mascara – Διαχωρισμός και Όγκος
Η Supreme Volume Mascara, με ένα εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι σιλικόνης, διαχωρίζει και ανασηκώνει τις βλεφαρίδες. Μοναδικά συστατικά πυκνώνουν τις τρίχες δημιουργώντας ένταση και γέμισμα.



Dramatic Volume Mascara – Όγκος και Καμπυλότητα
Η Dramatic Volume Mascara παρέχει άφθονο όγκο με καμπύλο σχήμα χάρη στο βουρτσάκι λεπτών ινών. Μοναδικά συστατικά πάχυνσης με εξαιρετικά μαύρο φινίρισμα βοηθούν στην ένταση της εμφάνισής σας. Αφαιρείται εύκολα.