7η Kryolan Beauty Crete Online!

06 - 13/11/2023

 

Από Δευτέρα 06/11/2023 έως και Δευτέρα 13/11/2023 στο www.kryolancrete.gr


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Η 7η KRYOLAN BEAUTY CRETE ONLINE είναι γεγονός!
Απόκτησε τα αγαπημένα σου #KryolanProducts σε τιμές έκθεσης μόνο με ένα click! (δες τον τιμοκατάλογο των προϊόντων με τις τιμές έκθεσης στο τέλος του κειμένου)

Στην Κryolan Beauty Crete ONLINE θα έχουν πρόσβαση όλοι οι επαγγελματίες ομορφιάς και αισθητικής, καθώς και οι σπουδαστές του κλάδου, που έχουν αποστείλει τα αποδεικτικά της επαγγελματικής ή σπουδαστικής τους ιδιότητας και είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα της εταιρείας μας.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και στο φυσικό μας κατάστημα από  Παρασκευή 10/11 έως και Δευτέρα 13/11 στο Ηράκλειο καθώς και τηλεφωνικά στο 2810 285993.

Όλοι οι παραπάνω θα λάβουν στις 30/10/2023 ενημερωτικό email (στο email με το οποίο έχουν εγγραφεί στην εταιρεία μας) ή sms στο κινητό τους με τον PROMO CODE τους, με τον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, με τιμές έκθεσης, στο χρονικό διάστημα από Δευτέρα 06/11/2023 έως και Δευτέρα 13/11/2023. 


HOW TO
Kryolan Beauty Crete ONLINE
1ο BHMA: Από Δευτέρα  06/11/2023 έως και Δευτέρα 13/11/2023 μπες στο www.kryolancrete.gr.
2ο BHMA: Διάλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς και πρόσθεσέ τα στο καλάθι των αγορών σου.
3ο BHMA: Πρόσθεσε το μοναδικό PROMO CODE, που έχεις λάβει στο email σου ή στο κινητό σου, στο πεδίο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, και ολοκλήρωσε την παραγγελία σου πληρώνοντας σε τιμές έκθεσης!


*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κωδικός σου ισχύει για ΜΙΑ ΜΟΝΟ χρήση από Δευτέρα 06/11/2023 έως και Δευτέρα 13/11/2023.


Σε περίπτωση που είσαι επαγγελματίας Make-Up Artist, Αισθητικός ή Σπουδαστής του κλάδου και δεν έχεις εγγραφεί στην Kryolan Crete, μπορείς τώρα να εγγραφείς και να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου PROMO CODE για την Kryolan Beauty Crete ONLINE!

Διαδικασία εγγραφής επαγγελματία:

Μπορείτε να εγγραφείτε στην φόρμα συμμετοχης ΕΔΩ

Διαφορετικά ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία

Στέλνετε το πτυχίο σας στο kryolancrete@gmail.com, φωτογραφία της αστυνομικής σας ταυτότητας (και τις δυο πλευρές) καθώς και πλήρη στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ, email, Τηλέφωνο, Επαγγελματική ιδιότητα (εάν δεν αποσταλούν πλήρη στοιχεία δεν μπορούμε να σας καταχωρήσουμε στο σύστημα).
Εάν έχετε επιχείρηση ατομική ή δουλεύετε σε επιχείρηση συναφή με το αντικείμενο (κέντρο μακιγιάζ, ινστιτούτο αισθητικής, κομμωτήριο, κ.λπ.) αρκούν τα στοιχεία τιμολογίου.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: το πτυχίο σας θα πρέπει να πιστοποιεί κατάρτιση, τουλάχιστον 60 ωρών, στον τομέα του επαγγελματικού μακιγιάζ ή της αισθητικής.

Διαδικασία εγγραφής σπουδαστή του κλάδου:
Στέλνετε τη βεβαίωση των σπουδών σας στο kryolancrete@gmail.com, φωτογραφία της αστυνομικής σας ταυτότητας (και τις δυο πλευρές) καθώς και πλήρη στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ, email, τηλέφωνο (εάν δεν αποσταλούν πλήρη στοιχεία δεν μπορούμε να σας καταχωρήσουμε στο σύστημα).

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν είστε εγγεγραμμένος στην Kryolan και δεν έχετε λάβει email ή sms με το PROMO CODE, για να συμμετάσχετε στην Kryolan Beauty Crete ONLINE, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τo κατάστημά μας στο τηλέφωνο 2810 285993 για να εξυπηρετηθείτε. 

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και στο φυσικό μας κατάστημα  στο Ηράκλειο καθώς και τηλεφωνικά στο 2810 285993.


Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Βάζουμε τα δυνατά μας, ώστε να παραλάβετε το συντομότερο δυνατόν!

 

KRYOLAN CRETE TEAM


Στοιχεία επικοινωνίας
Kryolan Crete.
Διεύθυνση, Αβέρωφ 2
71201 Ηράκλειο Κρήτης
Ελλάδα
kryolancrete@gmail.com

Facebook: KryolanCrete
Instagram: @kryolancrete
YouTube: KryolanCrete