Digital Complexion Look 1

Digital Complexion Look 1

Βήμα 1

Ξεκινήστε με βαθύ καθαρισμό του προσώπου με τη Natural Cleansing Lotion 500 ml από τη σειρά Clean & Care. Συνεχίστε απλώνοντας τη Dermacolor Moisturizer Cream. Δημιουργήστε ισορροπημένη επιδερμίδα ενυδατώνοντάς την με το Digital Complexion Primer για ξηρά δέρματα. Εφαρμόστε με Blue Master Foundation Brush Small. Για να εξουδετερώσετε τις αποχρώσεις κάτω από τα μάτια απλώστε απαλά το Digital Complexion Neutralizer (DCN 47) με το Blue Master Concealer Brush.

Βήμα 2

Καλύψτε το διορθωτικό χρώμα αναμειγνύοντας το Digital Complexion Concealer (P 02) και το Digital Complexion Concealer (O 12) και πιέστε απαλά στην περιοχή κάτω από τα μάτια φωτίζοντάς την.

Βήμα 3

Απλώστε το Digital Complexion Cream Foundation (P 01) στην κορυφή των ζυγωματικών, στο κέντρο της μύτης και στο κόκκαλο των φρυδιών φωτίζοντας τις περιοχές. Αναμείξτε τα Digital Complexion Cream Foundation (P 02) και Digital Complexion Cream Foundation (D 34) για να δημιουργήσετε έναν λεπτό τόνο σκίασης για το περίγραμμα του προσώπου. Εφαρμόστε αυτή τη σκίαση με το απαλό και αφράτο Blue Master Multi-Purpose Blender Large. Με την πούδρα Digital Complexion Finish κοντρολάρετε τη λάμψη όπου είναι απαραίτητο. Oλοκληρώστε το look με ένα απαλό κραγιόν στα χείλη και περάστε το HD Cream Liner (cacao) ως μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published