Festive Beauty Look

Festive Beauty Look

      

Βήμα 1

Ξεκινήστε πρώτα από τα φρύδια για να τονίσετε την καμάρα και να πλαισιώσετε τα μάτια. Απλώστε Eyebrow Powder (dark) χρησιμοποιώντας ένα σταθερό πινέλο γωνίας. Σχεδιάστε αρχικά το κάτω μέρος του φρυδιού δημιουργώντας ένα υπερυψωμένο τόξο και επεκτείνετε ελαφρώς στην άκρη. Με το Eyebrow Powder δημιουργήστε σταδιακά μια φυσική απόχρωση στις τρίχες του φρυδιού. Με το Eyebrow Forming Gel βουρτσίστε τα φρύδια για να τους δώσετε σχήμα.

Βήμα 2

Για να προετοιμάσετε την περιοχή των ματιών χρησιμοποιήστε ελάχιστη ποσότητα από Dermacolor Camouflage Creme 4g για να καλύψετε μαύρους κύκλους και κηλίδες. Απλώστε το HD Cream Liner (emerald) σε όλο το βλέφαρο ως βάση για τις σκιές. Σβήστε ομοιόμορφα το Emerald πάνω στο καπάκι και απλώστε το διαχέοντάς το με ένα απαλό πινέλο γύρω από τις άκρες για να δημιουργήσετε μια smokey βάση. Απλώστε το Eye Shadow Matt (H 21) πάνω από το HD Cream Liner. Αυτό πρέπει να συγκεντρωθεί κυρίως στο κινητό καπάκι πριν αναμιχθεί στην κόγχη του ματιού. Mετά επιλέξτε το Eye Shadow Matt (turquoise) ως ενδιάμεσο χρώμα ανάμειξης και μείωσης της έντασης του H 21. Με το Eye Shadow Matt (deep black) δώστε βάθος στην κόγχη χρησιμοποιώντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Επιλέξτε το HD Living Color (rose quartz) ως highlighter και πιέστε στο οστό του φρυδιού και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Βήμα 3

Αναμείξτε Pure Pigments Metallic (pure copper) με λίγη ποσότητα Eye Shadow Primer και απλώστε με απαλό πινέλο στην εσωτερική και εξωτερική γωνία στο κινητό βλέφαρο. Αναμείξτε Pure Pigments Metallic (pure orange) με Eye Shadow Primer και τοποθετήστε το στο κέντρο του βλεφάρου δημιουργώντας εφέ φωτοστέφανου. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα σε satin powder και πιέστε την πούδρα πάνω σε κάθε σκιά για να ενισχύσετε την ανακλαστική ποιότητα. Στη συνέχεια πιέστε μια ελάχιστη ποσότητα του Glamour Sparks (golden sparks) πάνω στο κέντρο του βλέφαρου μέχρι το οστό του φρυδιού. Ολοκληρώστε τα μάτια βάφοντας με το Faceliner (10) την εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων και περάστε καλά τις βλεφαρίδες με Dermacolor Light Mascara αφού πρώτα έχετε εφαρμόσει τις Eyelashes TV 6.

Βήμα 4

Ενυδατώστε το δέρμα με το primer Ultra Underbase. Απλώστε το Shimmering Event Foundation (gold) στα προεξέχοντα σημεία του προσώπου, τα ζυγωματικά, τη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο για να προσθέσετε φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα. Καλύψτε κηλίδες και μαύρους κύκλους με Dermacolor Camouflage Creme 4 g. Απλώστε TV Paint Stick και γυαλίστε την επιφάνεια της εφαρμογής με το κατάλληλο πινέλο για φυσική πλήρη κάλυψη. Με τις αποχρώσεις του TV Paint Stick, Lin για contouring και Ivory για να δώσετε φως, δημιουργήστε τις αναγλυφότητες στο πρόσωπο. Για να σταθεροποιήσετε τη βάση εφαρμόστε με πον πον Translucent Powder 60 g. Απλώστε απαλά Dual Finish σε συμπληρωματικούς τόνους πάνω από TV Paint Stick για να ενισχύσετε τις φωτοσκιάσεις μετά τη σταθεροποίηση. Περάστε απαλά τα ψηλά σημεία του προσώπου με Glamour Glow (moon dust) για να δημιουργήσετε μια λαμπερή επιδερμίδα. Εντείνετε τη λάμψη με Holographic Pigments (solar) στο κέντρο των περιοχών για να ακτινοβολήσουν. Τελειώστε με Glamour Glow (juicy moon) στα μήλα για φρεσκάδα.

Βήμα 5

Προετοιμάστε τα χείλη με Eye Shadow Primer. Για το περίγραμμα επιλέξτε το Faceliner (24) και αρχίστε να σχεδιάζετε το περίγραμμα των χειλιών από το κέντρο προς τις άκρες του στόματος. Συνεχίστε σε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών για να δημιουργήσετε μία βάση. Δουλέψτε το Dermacolor Camouflage Creme 4 g (D13) επάνω στο Make-up Blending Plate πριν το απλώσετε σε στρώσεις στο εσωτερικό των χειλιών για να δημιουργήσετε ένα ombré look.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published